İstev 87
  • 2013-01-12

Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bahariye Mevlevihane'sini ziyaret etti.

İstev'in de içinde bulunduğu Bahariye Mevlevihane'sini 12 Ocak Cumartesi akşamı,ziyaret eden Erdoğan'ı, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet GÜNEY, İSTEV Başkanı Gül ZÜLFİKAR,  Girişimci İşadamları Vakfı Başkanı Mehmet KOÇ, İMH Yönetim Kurulu Başkanı İlhan YÜRÜKÇÜ, İnsan Vakfı Başkanı Alper ÖZPEÇETEK kapıda karşıladılar.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan BAYRAKTAR,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz BABUŞÇU, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü Yalçın AKDOĞAN, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl katıldı. Girişimci İşadamları Vakfı'nda ikram edilen akşam yemeğinin ardından, Başbakanımız ve yanında bulunan heyete Bahariye Mevlevihane'si gezdirildi.

Başbakanımızın, ziyareti esnasında,  Sayın Gül Zülfikar İstev'in çalışmalarını ve hedeflerini anlatarak, kendilerine bir dosya sundu.

Bahariye Mevlevihane'sini ve burada bulunan vakıfları ziyaret eden Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, İstev adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  • Paylaş: