İstev 90
  • 2019-07-10

İSTEV f/ilim Okulu Yaz Atölyesi

                                                                          


İSTEV f/ilim Okulu Yaz Atölyesi, İnsanın hakikat arayışını ”perde/ekran” üzerinden dünyayla paylaşma çabasına örnek teşkil etme ve bunu sanatın en etkili yöntemi olan sinemayı kullanarak geniş kitlelere ulaştırmayı amaçladığımız yaza özel  yoğunlaştırılmış bir atölyedir. 
Bu Atölye film yapma süreçlerinin ilim edinme süreçleriyle benzerliği ve bir sinema filminin ilim eseri olma potansiyelini teknik eğitimlerin yanında Anlamdan Yönteme dersleriyle de destekleyerek katılımcıya ruh ve sezgiden beslenen bir temel oluşturmayı planlamaktadır.
Her çabayı ilim olarak nitelendiremeyeceğimiz gibi her sinema eserini de f/ilim olarak göremeyiz. Bu manada farkındalık oluşturmak ve bu coğrafyada sinemanın dil arayışına katkıda bulunmak arzusunda olan atölyemiz yöntemimize ilgi duyan herkesin katılabileceği beş haftalık giriş niteliğinde bir çalışmadır.

Eğitimlerimiz haftada iki gün Çarşamba-Perşembe saat 12:00-17:30 arası yapılacaktır. Senaryo (Yeşim Tonbaz Güler), Kurgu, Yönetmenlik-Görüntü (Abdülhamit Güler) ve Anlamdan Yönteme (Ayşe Şener) derslerinin yanı sıra, her hafta farklı bir konuk ile workshop çalışması yapılarak son iki hafta uygulama dersleri olacak ve atölye sonunda iki f/ilim çekilecektir.

 


      Tarih: 10 Temmuz - 8 Ağustos 2019
        Günler: Çarşamba- Perşembe
               Saat: 1.Ders 12:00-14:30
                        2.Ders 15:00-17:30


Detaylı bilgi için: 0212 614 33 88 - 0532 524 57 14 nolu telefonları arayabilirsiniz.


 *Programımız ücretsiz olup derslerimize devam zorunluluğu bulunmaktadır. 
 *Programa kesin kayıt 8-9 Temmuz tarihinde mülakatlar sonucu yapılacaktır.

    


*Programımız sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.



  • Paylaş:

Diğer Eğitimler