İstev 87
  • 2019-03-27

Geleneksel Hayır Kahvaltımız

Bu yıl da vakıf dostlarımızın bir araya geldiği geleneksel kahvaltı programımız, tanıtım filmimizin ardından vakıf başkanımız Songül Koç Hanım'ın vakfımızın yapılanması ve yürüttüğü çalışmalarıyla, Uluslararası Taşköprülüzâde kitap neşri projesinin detayları  hakkındaki konuşmalarıyla başladı. Daha sonra değişim ve değişime direnç göstermek başlığında sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve derneklerin önemine değinerek konuşmalarını devam ettirdi. Ardından İSTEV'in faaliyetleri ve kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar kısaca gözden geçirildi.


      

 

Vakıf Başkanımız Songül Koç Hanım İSTEV'in eğitim, atölye çalışmaları ve projelerinden detaylarıyla bahsederek sanat, tarih ve edebiyat alanlarında faaliyet gösteren vakfımızın nasıl desteklenebileceği ile ilgili sunumlarını tamamladı. Çeşitli konulardan örnekleyerek yaptığı sunum Titanik nasıl batı? sorusu ve cevabıyla misafirlerimize aslında sorunların çözüm yolunun ne kadar basit olduğunu bir kez daha hatırlattı.

   

    
 


Kahvaltımızın bitiminde Zeynep Betül Akyıldız ve Vildan Şenyer’in mini konseri misafirlerimize hoş dakikalar yaşattı. Bahariye Mevlevîhânesi'nin manevi atmosferinde değerli misafirlerimizin hoş sohbetleriyle sona eren programımıza desteklerinden dolayı tüm vakıf dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

                     

  • Paylaş: