İstev 87
  • 2017-12-20

Vakıf Dostları Kahvaltı Programımız

Vakıf dostlarımızla buluştuğumuz kahvaltı programımız tanıtım filmimizin ardından vakıf başkanımız Gül Zülfikar Hanım'ın sivil toplum kuruluşları nasıl gelişebilir? Nasıl hedeflenen kitlelere ulaşılabilir? Sivil toplum kuruluşlarında nasıl ve neden gönüllü olunur? konulu konuşmalarıyla başladı. Daha sonra dünyada sivil toplum hareketlerinin durumu ve yaptıkları çalışmalara değinerek konuşmalarını bitirdi. Ardından İSTEV'in faaliyetlerini anlatan belgesel yayınlanarak, kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar kısaca gözden geçirildi.



 
Vakıf Başkanımız Gül Zülfikar Hanım'ın ardından Vakıf Başkan Vekili'miz Songül Koç Hanım İSTEV'in eğitim, atölye çalışmaları ve projelerinden detaylarıyla bahsederek  sanat, tarih ve edebiyat alanlarında faaliyet gösteren vakfımızın nasıl desteklenebileceği ile ilgili sunumlarını yaptı. Çeşitli konulardan örnekleyerek yaptığı sunum yer yer misafirlerimize eğlenceli dakikalar yaşattı.

Bahariye Mevlevîhânesi'nin manevi atmosferinde değerli misafirlerimizin hoş sohbetleriyle sona eren programımıza desteklerinden dolayı tüm vakıf dostlarımıza teşekkür ediyoruz.
 












  • Paylaş: