İstev 87
  • 2012-09-15

2012-2013 Eğitim Programları Tanıtım Seminerimizin Ardından

15 Eylül 2012 Cumartesi günü İstev 2012- 2013 programlarının tanıtımını yaptı.

Mekân olarak Bahariye Mevlevihanesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren İlim Sanat Tarih ve Edebiyat Vakfı İstev, önümüzdeki sezon yapacağı faaliyetlerini güzel bir etkinlikle tanıttı.

Hoca- öğrenci buluşmasının yaşandığı günde katılımcılar eğitmenlerin ve uzmanların dilinden işleyecekleri dersleri ve gerçekleştirilecek olan faaliyetleri dinleme fırsatı buldular.

Vakıf dostlarının yoğun olarak iştirak ettikleri tanıtım programımızın açılış konuşmasını İstev Yönetim Kurulu Başkanı Gül Zülfikar Hanım yaptı.



Zülfikar konuşmasında;
Eş zamanlı Tarih Okumaları derslerine,
Yazarlık atölyesi çalışmalarına,
Lider ve yöneticilik geliştirme programına,
Modern ve Güncel sanat seminer ve gezilerine,
Nazım Richard Dikbaş’la uygulamalı çizim ve Kolaj Atölyesine,
Tuba Özcan Deniz’le Fotoğraf Atölyesine,
Sümeyye Ceylan’la “Çocuklarla Uzayda Uçan Şantiye” konularına kısaca değindi.
Aylık seminer ve konferanslarımız hakkında da bilgi verdi. 

 Ardından 18 Ekim 2012 ve 1 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 3N NEHİR-NESEB-NEBİ “Dünyanın Yaratılışından Günümüze Ortadoğu ' konulu konferanslarımıza katılımcılarımızı davet etti. 

Sırasıyla Naime Erkovan, Feride Bozcu, İstev'in sanat çalışmalarının bir kısmını birlikte yürüttüğü Rumeysa Kiger söz alarak yapacakları çalışmaları davetlilere aktardılar.
 
 İkramlar eşliğinde ve sohbet tadında gerçekleştirdiğimiz tanıtım günümüze yoğun katılımlarıyla bizleri sevindiren sanat, tarih ve vakıf dostlarına teşekkür ederiz. Programlarla ilgili detaylara web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

  • Paylaş: