İstev 88
  • 2014-09-13

Liderlerden Başarısızlık Hikayeleri

 Başarısızlığın başarıdaki rolü nedir? Başarılı insanlar zorluklarla nasıl mücadele etti? Gençler soracak değişik alanlardan başarılı insanlar anlatacak...

 İlim Sanat Tarih ve Edebiyat Vakfı ve Eyüp Belediyesi’nin desteklediği Yaz Okulu'nda genç katılımcılar 12 haftalık eğitim sürecini tamamlarken bu yıl kapanış yine sıra dışı bir programla yapılacak. 'Sosyal Girişimcilik ve Anlam Arama Seminerleri'ne devam eden üniversite ve lise öğrencileri bu yıl başarılarını kanıtlamış üç özel isimle buluşuyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Albayraklar Holding Ceo'su Ömer Bolat, ve Sentim Bilişim Teknolojileri Genel Müdürü İffet Polat'ın başarısızlık hikayelerini nasıl başarıya dönüştürdüklerini dinleyecek.

13 Eylül 2014
Cumartesi Saat: 13:00 - 16:00
Bahariye Mevlevihanesi, Eyüp



PROGRAM AKIŞI

13.00-13.15     Açılış
Sosyal Girişimcilik Okulu Tanıtımı
İstev Başkanı Gül Zülfikar'ın konuşması
Sosyal Girişimcilik Okulu Eğitmeni Yavuz Yiğit'in konuşması

13.15-14.00    Yönetim Oturumu
Konuk: Remzi Aydın 

14.00-14.45    Girişimci Oturumu           
Konuk: Ömer Bolat  

14.45 - 15.30   Kadın Girişimci Oturumu
Konuk: İffet Polat 

15.30-16.00    Kapanış
İstev Başkan Yrd. Songül Koç'un konuşması
Sosyal Girişimcilik Öğrencileri Sertifikalarının dağıtımı
İkram


REMZİ AYDIN/Eyüp Belediye Başkanı

1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.1989 yılında İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisans çalışması yapan Remzi Aydın, 1991 yılından 2014 Şubat ayına kadar kendi ofisinde serbest avukatlık yaptı. İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Anabilim Dalı ve İ.Ü. Adli Tıp Enstitüsü'nde yüksek lisans çalışmalarında bulundu. Öğrencilik yıllarından bu yana çeşitli dernek ve vakıflarda görev yapan Aydın, siyasi hayatına 2004 yılında Belediye Başkan Aday Adayı olarak başlayan Aydın, 2004-2014 yılları arasında yürüttüğü İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Başkan Danışmanlığı, İl Encümen Üyeliği gibi birçok siyasi işin ardından 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Ak Parti’den aday olarak Eyüp Belediye Başkanı seçildi.



ÖMER BOLAT / Albayraklar Holding Ceo’su

1984 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ekonomik İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.Yüksek lisans eğitimini Avrupa entegrasyonu alanında Hollanda-Amsterdam Üniversitesi Avrupa Enstitüsü'nde tamamladı.İktisadi Kalkınma Vakfı'nda (İKV) 1981-1993 yılları arasında uzman araştırmacı olarak çalışmasını müteakiben, 1993-2008 yılları arasında MÜSİAD Genel Sekreterliği görevini yürüttü. Özel sektörde Mayıs 2000'den bu yana Albayrak Şirketler Grubu'nda Genel Koordinatör olarak iş hayatını sürdürmektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda seminer, kurs ve sempozyumlara katıldı. 30 kadar rapor, kitap ve 110 civarında makalesi yayınlandı. Nisan 2007'de Küre Yayınları tarafından Medeniyet İdeali'' isimli bir kitabı yayınlandı.



İFFET POLAT / Sentim Bilişim Teknolojileri Genel Müdürü

1993’te Boğaziçi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Çevirmen olarak girdiği Kuralkan Holding’ de holdingin şirketlerinden Sena Bilgisayar'da İthalat ve Satın Alma Sorumlusu oldu ve ardından Kuralkan Holding'in ve Sentim Bilişim'in İş Geliştirme Müdürü olarak çalışmaya devam etti. 2005 yılında Sentim Bilişim Şirketler Grubu içinde Sentim Telekom A.Ş'nin yönetimi kendisine verildi. 2005 yılında Türk Telekom ve TT NET ADSL hizmeti sunmak için Türkiye çapında organizasyonlar geliştirdi. Sentim Bilişim 2009‘da İstanbul'daki tüm organizasyonlarını da Polat'ın yönetimine bıraktı. Bilişim sektöründe birçok yeniliğin Türkiye'de uygulanabilirliğini sağlayan projeler geliştiren Sentim Bilişim, Microsoft'un en iyi iş ortağı ve HP firmasının Türkiye'deki 3 büyük partnerinden biri olarak bugün bilişim sektörünün öncülerindendir.

  • Paylaş: